2014-11-28

Produktnyhet - Undervattenskamera

Produktnyhet!

Hjertmans har nu i lager en undervattenskamera, en vattensäker teleskopisk inspektionskamera med en 2,6 meter teleskopisk arm. Kameralinsen är flexibel justerbar med 8 högeffekts LED lampor. Monitorn är 3,5" och monteras på teleskoparmens handtag!

Inspektionskamera med 3,5" bildskärm

Denna unika undervattenkamera passar allt från båtklubben och gästhamnen till den nyfikna som vill se vad som händer under ytan!

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och erbjudandena från Hjertmans.

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet samtycker du till att Hjertmans behandlar din mailadress i enlighet med Hjertmans integritetspolicy. Hjertmans är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.