2015-07-10

Årlig inspektion uppblåsbara flytväst

Baltic Uppblåsbara flytväster behöver kontrolleras årligen, helst både före och efter säsongen.

Uppblåsbara västar har en uppblåsningsventil kopplad till en lufttät lunga. Denna mekanism måste inspekteras oavsett om de varit uppblåsta eller inte. Utan årlig inspektion kan den uppblåsbara räddningsvästen sluta fungera!

Alla Hjertmans butiker utför din årliga inspektion. Du kan göra en förenklad inspektion själv där patron och bobin/cartridge kontrolleras. Ser hur du själv gör en förenklad inspektion i Baltic Manual om uppblåsbara flytvästar.

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och erbjudandena från Hjertmans.

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet samtycker du till att Hjertmans behandlar din mailadress i enlighet med Hjertmans integritetspolicy. Hjertmans är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.