2015-01-23

Produktnyhet - 2015 - Gill Deckhand

Gill är världsledande när det gäller seglarhandskar, de säger själva att de har förtjänat deras rykte genom att de ständigt forskar och designar sina handskar med mycket innovation och smart design och funktion. Deras funktioner är:

#Utmärkt flexibilitet och komfort.
#Stretchmaterial på ovansida.
#Formad konstruktion som passar handens form och fingrar.
#Kardborre på insidan av handleden

Nu kan du köpa Gill seglarhandske Deckhand i alla Hjertmans butiker samt i vår Webshop.
Vi lagerhåller barn, junior och vuxen handskar, både med korta (bild till höger) och långa fingrar (bild nedan)

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och erbjudandena från Hjertmans.

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet samtycker du till att Hjertmans behandlar din mailadress i enlighet med Hjertmans integritetspolicy. Hjertmans är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.