2017-01-18

Hjertmans öppnar sin tionde butik!

Hjertmans Båttillbehör öppnar sin tionde butik, platsen blir Norrköping!


-Norrköping ligger strategiskt rätt för oss när vi nu expanderar med en tionde butik.

Det finns en stor kundgrupp för oss i området kring Norrköping som också är en knutpunkt trafikmässigt. Vi ser genom vår webb/postorderförsäljning att många av våra existerande kunder finns i denna region och efterfrågar en Hjertmans-butik, säger Hjertmans VD Stefan Järudd.
Alla Hjertmans butiker är helägda och så blir fallet även i Norrköping. Platsen för butiken blir i handelsområdet Ingelsta som ligger strategiskt mellan E4:an och E22/55:an norr om Norrköpings centrum.

-Hjertmans kommer inom kort att söka personal till butiken. Hjertmans styrka är vår kunniga, serviceinriktade personal och vi ska leva upp till detta även i Norrköping, säger Håkan Gendenberg, personal- och marknadschef.

Hjertmans Sweden AB ägs sedan år 2015 av trion Tomas Billing, Fredrik Karlsson och VD Stefan Järudd. De tog över efter Sten Hjertman som byggde upp företaget under 40 framgångsrika år, 25 av dessa med hjälp av Fred Wennberg och Håkan Gendenberg från Göteborgs-butiken.

Sedan tidigare finns Hjertmans i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Stenungsund, Karlstad, Helsingborg och Sundsvall plus nordens största webb-shop för båttillbehör, www.hjertmans.se . Bolaget omsatte drygt 150Mkr förra säsongen.

Frågor besvaras av:
Stefan Järudd, VD 076 767 1222
Håkan Gendenberg, Marknadschef 070 766 4409

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och erbjudandena från Hjertmans.

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet samtycker du till att Hjertmans behandlar din mailadress i enlighet med Hjertmans integritetspolicy. Hjertmans är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.