2016-05-11

Hjertmans stärker sin webb i samarbete med Båtsystem

Hjertmans stärker sin webb-handel i utökat samarbete med Båtsystem.


Hjertmans Båttillbehör har sedan många år varit ledande på postorderförsäljning av marina tillbehör i Sverige. I strävan att stärka denna position har man nu lanserat projektet ”Komplett Webb” vilket innebär att man kommer ha fullsortiment av kända marina varumärken i sin webb-shop.
-Först ut med hela sitt sortiment i vår webb-shop är Båtsystem som vi sedan många år haft ett gott samarbete med. Ytterligare leverantörer knackar dock på dörren för att få vara med och erbjuda hela sitt sortiment hos oss, säger Stefan Järudd, VD på Hjertmans Sweden AB. Vi är stolta över att nu lansera ”Komplett Webb” då vi är övertygade om att framtidens handel i allt större omfattning kommer ske via nätet.
-För Båtsystem innebär detta att vår servicegrad mot kund ökar ytterligare och självklart ser vi mycket positivt på detta. Att kunden när som helst på dygnets timmar kan beställa alla våra produkter är fantastiskt och att vi fått möjlighet att göra detta banbrytande projekt ihop Hjertmans är extra kul, säger Mattias Hedlund, VD på Båtsystem AB.

-------------------------------------------------

Hjertmans Sweden AB
Hjertmans en av Sveriges största kedjor inom marina tillbehör. Man har sedan 40 år även specialiserat sig på postorderförsäljning från huvudlagret i Sundsvall och ser nu en kraftig ökning i försäljning tack vara att handeln allt mer flyttar över till nätet.
BÅTSYSTEM AB
Båtsystem är en av Sveriges ledande leverantörer av marina tillbehör med mer än 40 år i branschen. Mest kända är de för expertområden ”av och på båten” samt ”trivselbelysning”. Bolaget har marknadens största sortiment av stegar, plattformar och dävertar samt med ett komplett sortiment för modern ljussättning ombord. Båtsystem arbetar även med premiumagenturer så som JEFA, Prebit och Zipwake.

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och erbjudandena från Hjertmans.

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet samtycker du till att Hjertmans behandlar din mailadress i enlighet med Hjertmans integritetspolicy. Hjertmans är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.