2017-05-11

Garmin - Fel i GPS-position!

SERVICEAVISERING

Garmin har nyligen upptäckt ett problem som kan påverka enheter om (1) ett icke-standardiserat latitud/longitud-format (ett positionsformat som inte är hddd°mm.mmmm) väljs, (2) en särskild programvaruversion laddas, (3) detaljerade kartor inte är tillgängliga, och om (4) den används vid dålig sikt/nattetid.

Ladda ner serviceaviseringsmeddelandet¹ och se de påverkade modellerna och programvaruversionerna.

Servicemeddelande - klicka här >>

 
Var vänlig vänta...

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och erbjudandena från Hjertmans.

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet samtycker du till att Hjertmans behandlar din mailadress i enlighet med Hjertmans integritetspolicy. Hjertmans är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.