2018-03-03

Hjertmans satsar på miljön - Scrubbis på Allt för sjön

Bildresultat för hjertmans logo

PRESSMEDDELANDE

Hjertmans butiker satsar på miljön.

Vi på Hjertmans bryr oss om miljön och älskar båtlivet. Därför satsar vi på miljövänliga båtprodukter och på årets båtmässa Allt för Sjön samarbetar vi bland annat med Scrubbis AB. De finns på plats för att demonstrera Scrubbis-produkter samt ge båtägare tips om hur man kan få en snabbare båt och ändå vara miljövänlig.

 

Textruta: MONTER
C12:21
Hjertmans bryr sig om miljön och båtlivet och förespråkar miljövänliga båtprodukter. Vi vill erbjuda båtägaren möjligheten att själv påverka och förbättra miljön. Därför fyller vi på vårt breda produktsortiment med flera miljövänliga alternativ till giftiga båtbottenfärger. Vi erbjuder konceptet Scrubbis som är en bra och heltäckande lösning för vård av båtskrovet.

Vi förespråkar även de nya regelverk och direktiv gällande båtbottenfärger. Det blir fler och fler båtklubbar som tar en miljövänlig profil och förbjuder giftiga båtbottenfärger och istället söker alternativa lösningar.

Vi välkomnar alla till Hjertmans för at få råd och tips om hur man kan bli mer miljövänlig i sitt båtägande.

 

Varför scrubbis?

Scrubbis är ett svenskt företags som har innovativa och miljövänliga produkter för båtägaren. Scrubbis erbjuder enkla och effektiva verktyg för att rengöra båtskrovet på ett miljövänligt sätt, utan att använda giftiga båtbottenfärger. Båtägare kan själv vårda och rengöra sitt båtskrov medan båten ligger kvar i vattnet under säsongen. Nyckeln är att regelbundet hålla efter för att få ut fördelarna av ett rent båtskrov och undvika det tuffa arbetet före eller efter säsongen.

De stora fördelarna med Scrubbis produkterna är: Snabbare båt, lägre bränsleförbrukning, enkelt och framförallt ett miljövänligt alternativ till giftiga båtbottenfärger.

Indicator platta på köpet

För att främja miljötänket och bidra till större miljömedvetenhet, så ger vi bort en Scrubbis Indicator platta till alla kunder som köper någon Scrubbis-produkt på mässan i vår monter. Vi på Hjertmans vill bidra till bättre båtmiljö samt hjälpa båtägare att förenkla sitt miljöengagemang.

 

Om Hjertmans

Hjertmans Båttillbehör är en av Sveriges ledande Båttillbehörskedja. Vi inriktar oss till både motorbåt-, och segelbåtsägare. Vi har ett brett sortiment med över 10.000 unika artiklar. Sedan 1975 har vi på Hjertmans aktivt jobbat med att våra kunder ska bli nöjda genom att erbjuda ett brett sortiment. Om någonting saknas till din båt beställer vi hem den vara du önskar från alla större leverantörer i Sverige.

För att läsa mer om Scrubbis produkterna, ladda ner bilder eller titta på instruktioner gå till hemsidan http://www.scrubbis.se . För pressdokument och bilder http://www.scrubbis.se/sv/press/

Vid frågor kontakta Håkan Gendenberg på Hakan@hjertmans.se .


     

    

 

          

 

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och erbjudandena från Hjertmans.

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet samtycker du till att Hjertmans behandlar din mailadress i enlighet med Hjertmans integritetspolicy. Hjertmans är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.