Snabborder: Välj artiklar

Antal

Översikt

Summa varor 0 kr
Moms ingår med 0 kr
Totalt inkl. moms 0 kr

Steg 1: Granska varukorgen

Steg 2: Dina uppgifter

Ny kund:

... eller fyll i själv nedan
** Obligatoriskt för fakturaköp, Ex: ÅÅMMDDXXXX
5-6 siffror. Finns tryckt på baksidan av katalogen vid din adress. (Alla som handlat via telefon eller webb får ett kundnummer.)
Används för SMS-avisering av brev. Anges inget mobilnummer tillkommer 15 kr för brevavisering
* Obligatoriskt

Steg 3: Välj fraktsätt

Steg 4: Välj betalsätt

Faktura  
Räntefri delbetalning  
Kortbetalning  
Swish  
Betala i butik  
Faktura Faktura

Vi erbjuder i samarbete med Resurs Bank våra svenska privatkunder fakturabetalning med betaltid 30-60 dagar, vilket betyder att betalning sker den sista i nästa månad. En kreditupplysning kan komma att göras mot ditt personnummer. Fakturan och betalningsinformationen skickas med e-post. Om fakturaadress och leveransadress inte är samma behöver signatur med bank-id göras. Har du varit inaktiv som kund i tre månader kommer en ny kreditprövning att göras om du väljer faktura som betalningsalternativ.

Är du ett företag som inte handlat med faktura hos Hjertmans tidigare behöver du kontakta e-post order@hjertmans.se eller telefon 060-641700 för att bli upplagd som fakturakund.

Räntefri delbetalning Räntefri delbetalning

Tillsammans med Resurs Bank erbjuder vi dig möjligheten att dela upp din betalning. Det är ett flexibelt alternativ för dig som vill ha kontroll över dina inköp, och samtidigt vara säker på att kunna köpa det du behöver. Med Delbetalning har du alltid 30 till 60 dagars kredit på dina köp och först när avin kommer väljer du vilket delbetalningsalternativ du vill utnyttja.

Kortbetalning Kortbetalning

Betala ditt köp med ditt VISA eller Mastercard. Efter att du bekräftat ditt köp genom att klicka på "Genomför köp" i kassan kommer du få ange dina kortuppgifter för att slutföra betalningen. Transaktionen sker via certifierad betalväxel och med SSL-kryptering vilket innebär att ingen obehörig kan se dina uppgifter. Inga kortuppgifter hanteras eller sparas av Resurs Bank. Vi accepterar inte kort som är utfärdade av en bank utanför norden.

Swish Swish

Betala direkt via Swish. Debiteras från ditt bankkonto direkt. Öppna din Swish-app efter du tryckt "Genomför köp"

Betala i butik Betala i butik

Du betalar med kort eller swish i den valda butiken när du hämtar ut din beställning.

Orderkommentar

Genom att klicka på "Genomför köp"-knappen nedan, bekräftar jag att jag läst och accepterar köpvillkoren.
BETALA PÅ DITT SÄTT
Hos Hjertmans kan du betala på det sätt som passar dig! Vi jobbar med säkra betalningar med kryptering för din säkerhet.
TRYGGARE E-HANDEL
Hjertmans firade 40 år 2015. Under 2019 öppnar vi vår 11:e butik. Vår webbshop är Skandinaviens största för båttillbehör.
SNABB OCH EFFEKTIV LEVERANS ÖVER HELA SVERIGE!
Varubrev normalt 1-2 dags lev.tid (oftast till din brevlåda), paket 2 dagar (till ombud).

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och erbjudandena från Hjertmans.

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet samtycker du till att Hjertmans behandlar din mailadress i enlighet med Hjertmans integritetspolicy. Hjertmans är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.