Välkommen!
Tack för att du har valt att bli medlem i Hjertmans kundklubb. Här kan du få lite hjälp - till exempel sparar vi automatiskt alla dina kvitton och garantibevis. Du kan enkelt se vilken bottenfärg, vilken impeller eller vilket vax du köpa förra gången. Här kan du läsa medlemsvillkoren för Klubbhyllan. 

Har du sedan tidigare ett kundnummer hos oss kopplat till din mailadress, loggar du in som vanligt på hjertmans.se för att koppla ditt kundnummer till klubben, klicka i Ja till kundklubben på mina sidor. 

Är det däremot din första gång hos oss behöver du först skapa ett kundnummer på sajten för att komma in till "Min sida". Detta gör du genom att klicka på länken nedan, kom ihåg att bocka i "Bli Medlem". Registrera dig som kund här>>


Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och erbjudandena från Hjertmans.

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet samtycker du till att Hjertmans behandlar din mailadress i enlighet med Hjertmans integritetspolicy. Hjertmans är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.