Lediga tjänster

Hjertmans har en säsongsverksamhet då vi jobbar med försäljning av båttillbehör, vi behöver mycket personal under perioden april till juli och till viss del i augusti beroende på vädret.

Vi har öppet alla dagar i veckan från påsk till midsommar, efter midsommar har vi lördagsöppet vilket innebär att när man jobbar hos oss får man vara beredd på en del helgjobb.

Vi anställer engagerade, arbetsvilliga, positiva och båtintresserade personer som vill göra sitt bästa varje dag på jobbet.
Hjertmans använder affärssystemet Pyramid, har du erfarenhet av det är det ett plus.
Tunga lyft kan förekomma vid hantering av varor i butiken och på lagret. 

Karlstad

Personal sökes till vår butik i Karlstad.

Vi söker dig som kan bemanna kassa, hjälpa kunder på golvet samt svara i telefon. För att ge våra kunder bästa möjliga service är båtintresse ett måste och du får gärna ha erfarenhet från tidigare jobb i båtbranschen. Lägsta ålder 18 år.

Tjänsten är ett vikariat med chans till förlängning.

Välkommen att skicka din ansökan till karlstad@hjertmans.se

Göteborg

Just nu söker vi personal till vår butik i Göteborg. 

Vi söker dig som kan bemanna kassa, hjälpa kunder på golvet samt svara i telefon. För att ge våra kunder bästa möjliga service är båtintresse ett måste och du får gärna ha erfarenhet från tidigare jobb i båtbranschen. 

Lägsta ålder 18 år.

Välkommen att skicka din ansökan till hakan@hjertmans.se

 


Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och erbjudandena från Hjertmans.

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet samtycker du till att Hjertmans behandlar din mailadress i enlighet med Hjertmans integritetspolicy. Hjertmans är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.