Lediga tjänster

Hjertmans har en säsongsverksamhet då vi jobbar med försäljning av båttillbehör, vi behöver mycket personal under perioden april till juli och till viss del i augusti beroende på vädret.

Vi har öppet alla dagar i veckan från påsk till midsommar, efter midsommar har vi lördagsöppet vilket innebär att när man jobbar hos oss får man vara beredd på en del helgjobb.

Vi anställer engagerade, arbetsvilliga, positiva och båtintresserade personer som vill göra sitt bästa varje dag på jobbet.
Hjertmans använder affärssystemet Pyramid, har du erfarenhet av det är det ett plus.
Tunga lyft kan förekomma vid hantering av varor i butiken och på lagret.

Just nu söker vi personal till:

Hjertmans Uppsala
Butikssäljare

Vi söker säsongspersonal. Vi söker dig som kan bemanna kassa, hjälpa kunder på golvet samt svara i telefon. För att ge våra kunder bästa möjliga service är båtintresse ett måste och du får gärna ha erfarenhet från tidigare jobb i båtbranschen. Lägsta ålder 18 år.
Ansök via mail: uppsala@hjertmans.se

Hjertmans Bromma
Butikssäljare - Kassabiträde

Vi söker personal för helg- och sommarjobb.
Butikssäljare

Vi söker dig som kan bemanna kassa, hjälpa kunder på golvet samt svara i telefon. För att ge våra kunder bästa möjliga service är båtintresse ett måste och du får gärna ha erfarenhet från tidigare jobb i båtbranschen. Lägsta ålder 18 år.
Kassabiträde

Vi söker även dig som kan arbeta som kassabiträde med fokus på att stå i kassan och ta betalt. Du som söker ska vara glad, ansvarsfull och stresstålig. Meriterande med kassavana och du bör givetvis ha ett båtintresse.
Ansök via mail: bromma@hjertmans.se

Hjertmans Stenungsund 
Butikssäljare 
Läs mer om tjänsten här >>

Hjertmans Karlstad
Butikssäljare

Vi söker 1 person för anställning april - augusti. Vi söker dig som kan bemanna kassa, hjälpa kunder på golvet samt svara i telefon.
För att ge våra kunder bästa möjliga service är båtintresse ett måste.
Ansök via mail: karlstad@hjertmans.se

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och erbjudandena från Hjertmans.

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet samtycker du till att Hjertmans behandlar din mailadress i enlighet med Hjertmans integritetspolicy. Hjertmans är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.