SWE DEN
Meny
Meny 
Ankring & Linor
Elektronik & Navigation
Inredning & Däcksutrustning
Motor & Tillbehör
Segling & Säkerhet
Vatten & VVS

Lediga tjänster

Hjertmans har en säsongsverksamhet då vi jobbar med försäljning av båttillbehör, vi behöver mycket personal under perioden april till juli och till viss del i augusti beroende på vädret. Vi har öppet alla dagar i veckan från påsk till midsommar, efter midsommar har vi lördagsöppet vilket innebär att när man jobbar hos oss får man vara beredd på en del helgjobb.

Vi anställer engagerade, arbetsvilliga, positiva och båtintresserade personer som vill göra sitt bästa varje dag på jobbet. Hjertmans använder affärssystemet Pyramid, har du erfarenhet av det är det ett plus. Tunga lyft kan förekomma vid hantering av varor i butiken och på lagret.

 

Vår butik i HELSINGBORG söker:

Butikssäljare på 75% tillsvidaretjänst
Vi söker dig som är utåtriktad och som älskar försäljning och varierande butiksuppgifter. Vi ser gärna att du har ett intresse för båtar och båttillbehör men inte nödvändigt utan det viktigaste är att ge kunderna bästa möjliga service och att du har viljan och intresset att lära dig. Tjänsten är på 75% men kan komma att utökas till en heltidstjänst. Har du arbetat inom båtbranschen tidigare är det naturligtvis en stor merit.

Välkommen att skicka din ansökan till: helsingborg@hjertmans.se


Vår butik i UPPSALA
söker e
xtrapersonal
Vi söker medarbetare till sommaren, som kan jobba extra under både vardagar och helger. Är du tillgänglig redan under våren så är även det intressant. Vi ser gärna att du är framåt som person, har hög servicekänsla och som kan bemanna kassa, hjälpa kunder i butiken, svara i telefon samt packa upp varor mm. För att ge våra kunder bästa möjliga service är båtintresse meriterande. Lägsta ålder 18 år.

Välkommen att skicka din ansökan till: uppsala@hjertmans.se

 

Vår butik i BROMMA
söker erfaren butikssäljare på halvtid (veckodag samt helg)
Vi söker dig som har ett stort intresse för båtar och båtlivet och som förstår lagarbete, sätter kunden i fokus, hittar arbetsuppgifter själv och vet om att det alltid finns något att göra. Försäljning av reservdelar, teknisk försäljning, elektronik, fordon och verktyg är meriterande. Tjänsten innefattar dagligt butiksarbete, kundmöten, varuplock, lagerhantering, skyltning m.m. Tjänsten är tidsbegränsad först och främst fram till september 2023, men med chans till förlängning


söker säsongspersonal – heltids-, extra- och helgjobb
Vi söker dig som kan bemanna kassa, hjälpa kunder i butiken, svara i telefon och packa upp varor. För att ge våra kunder bästa möjliga service är båtintresse ett måste och du får gärna ha kassavana samt erfarenhet från tidigare jobb i båtbranschen. Lägsta ålder 18 år.

Välkommen att skicka din ansökan till bromma@hjertmans.se eller kontakta Karl Tengqvist på telefon 0708-77 79 98

 

Var vänlig vänta...