Lediga tjänster

Hjertmans har en säsongsverksamhet då vi jobbar med försäljning av båttillbehör, vi behöver mycket personal under perioden april till juli och till viss del i augusti beroende på vädret.

Vi har öppet alla dagar i veckan från påsk till midsommar, efter midsommar har vi lördagsöppet vilket innebär att när man jobbar hos oss får man vara beredd på en del helgjobb.

Vi anställer engagerade, arbetsvilliga, positiva och båtintresserade personer som vill göra sitt bästa varje dag på jobbet.
Hjertmans använder affärssystemet Pyramid, har du erfarenhet av det är det ett plus.
Tunga lyft kan förekomma vid hantering av varor i butiken och på lagret.

Butikschef till Hjertmans Båttillbehör i Stenungsund

Vi rekryterar en säljande butikschef till Hjertmans butik i Stenungsund. Vi söker dig som brinner för försäljning, service och har förmåga att leda andra.

Du kommer ha ett övergripande drift- och personalansvar över din personal på plats, samt arbeta operativt och hjälpa till med den dagliga verksamheten. Dina främsta arbetsuppgifter innefattar personalplanering/ledning, försäljning, kassahantering och uppföljning av kundnöjdhet. Parallellt med detta skall du leda och coacha dina medarbetare till att uppnå gemensamt uppsatta mål i verksamheten.

En del av ditt personalansvar innefattar även rekrytering av ny personal, såväl heltids- som deltidstjänster.

Tillsammans med medarbetarna fokuserar ni på att ge kunderna bästa möjliga service,  hitta de bästa lösningarna och vägleda dem till rätt val. Att arbeta på Hjertmans är fartfyllt, utmanande och roligt. Du kommer jobba ihop i ett lag som brinner för service och försäljning, vi ser därför vikten av att du är målmedveten och resultatinriktad.

Personliga egenskaper;

Vi söker dig som brinner för försäljning, service och fantastiskt kundbemötande. Då dina arbetsuppgifter innefattar personalansvar ser vi gärna att du är en god lagspelare och har vana av att leda och lyfta andra. Vidare är du noggrann, flexibel, ordningsam och ansvarstagande. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Båtkunskap är ett krav.

Passar ovan beskrivning in på dig? Välkommen med din ansökan.

Urval och tillsättning sker löpande.

hakan@hjertmans.se

031-7480542  

Hjertmans består av 10 butiker och webbshop i Sverige. Vi är del av en koncern som förutom Hjertmans består av Byggplast/SeaSea-kedjan i Sverige och Norway Marine Supply/Maritim-kedjan i Norge.

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och erbjudandena från Hjertmans.

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet samtycker du till att Hjertmans behandlar din mailadress i enlighet med Hjertmans integritetspolicy. Hjertmans är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.