SWE DEN
Meny
Meny 
Ankring & Linor
Elektronik & Navigation
Inredning & Däcksutrustning
Motor & Tillbehör
Segling & Säkerhet
Vatten & VVS

Lediga tjänster

Hjertmans har en säsongsverksamhet då vi jobbar med försäljning av båttillbehör, vi behöver mycket personal under perioden april till juli och till viss del i augusti beroende på vädret. Vi har öppet alla dagar i veckan från påsk till midsommar, efter midsommar har vi lördagsöppet vilket innebär att när man jobbar hos oss får man vara beredd på en del helgjobb.

Vi anställer engagerade, arbetsvilliga, positiva och båtintresserade personer som vill göra sitt bästa varje dag på jobbet. Hjertmans använder affärssystemet Pyramid, har du erfarenhet av det är det ett plus. Tunga lyft kan förekomma vid hantering av varor i butiken och på lagret.

 

Vår butik i LIMHAMN
söker butikssäljare med stort driv och båtintresse

Vi söker nu en driven säljare med ett brinnande intresse för båtar och båttillbehör. Trivs du med att möta kunder hela dagarna och ser dig själv vara lyhörd för kundens behov, önskemål och eventuella problem? Har du goda fackkunskaper i båtvård, båt, el, elektronik m.m. 

Vi söker dig som är utåtriktad, stresstålig och som älskar försäljning och varierande butiksuppgifter. För att ge våra kunder bästa möjliga service är båtintresse ett måste för denna tjänst och har du erfarenhet från tidigare jobb i båtbranschen är det mycket meriterande.

Välkommen att skicka din ansökan till: limhamn@hjertmans.se

 

Vår butik i UPPSALA
söker e
xtrapersonal under vardagar fr.o.m augusti 2022
Vi söker medarbetare som efter sommaren kan jobba extra under vardagar i vår Uppsalabutik! Vi söker dig som är framåt, har hög servicekänsla och som kan bemanna kassa, hjälpa kunder i butiken, svara i telefon samt packa upp varor mm. För att ge våra kunder bästa möjliga service är båtintresse en fördel. Lägsta ålder 18 år.

Välkommen att skicka din ansökan till: uppsala@hjertmans.se

 

Vår butik i BROMMA
söker säsongspersonal – heltids-, extra- och helgjobb
Vi söker dig som kan bemanna kassa, hjälpa kunder i butiken, svara i telefon och packa upp varor. För att ge våra kunder bästa möjliga service är båtintresse ett måste och du får gärna ha kassavana samt erfarenhet från tidigare jobb i båtbranschen. Lägsta ålder 18 år.

Välkommen att skicka din ansökan till bromma@hjertmans.se

 

Var vänlig vänta...