Lediga tjänster

Hjertmans har en säsongsverksamhet då vi jobbar med försäljning av båttillbehör, vi behöver mycket personal under perioden april till juli och till viss del i augusti beroende på vädret. Vi har öppet alla dagar i veckan från påsk till midsommar, efter midsommar har vi lördagsöppet vilket innebär att när man jobbar hos oss får man vara beredd på en del helgjobb.

Vi anställer engagerade, arbetsvilliga, positiva och båtintresserade personer som vill göra sitt bästa varje dag på jobbet. Hjertmans använder affärssystemet Pyramid, har du erfarenhet av det är det ett plus. Tunga lyft kan förekomma vid hantering av varor i butiken och på lagret.

 

LEDIGA TJÄNSTER:

 

Vår butik i HELSINGBORG/RÅÅ söker extrapersonal
för
helg-, lov- och sommarjobb 2024

Vi söker medarbetare för helg-, lov- och sommarjobb till vår butik i Helsingborg/Råå. Vi ser gärna att du är framåt som person, har hög servicekänsla och som kan bemanna kassa, hjälpa kunder i butiken, svara i telefon samt packa upp varor m.m. För att ge våra kunder bästa möjliga service är båtintresse en fördel. Vi ser fram emot att höra av dig, tipsa gärna om du vet någon som skulle trivas hos oss.

Välkommen att skicka din ansökan till: helsingborg@hjertmans.se

 

*****************************************************************************

 

Vår butik i SUNDSVALL söker butik- & lagerpersonal med stort båtintresse
Tjänsterna kommer tillsättas 1 april 2024.

Gillar du att ge bra service samt har ett stort intresse för båtar? Då är vi rätt plats för dig, vi söker fler medarbetare för butiksförsäljning/kundtjänst och till vår webbhandel.

Medarbetare butik/kundtjänst:
Vi ser gärna att du är framåt som person, har hög servicekänsla och som kan bemanna kassa, hjälpa kunder i butiken, svara i telefon samt packa upp varor m.m. Arbetet innebär även att bemanna vår kundtjänst för vår webbhandel. För att ge våra kunder bästa möjliga service är båtintresse en fördel. 

Medarbetare webbhandel/orderavdelning:
Arbetsuppgifterna är bl.a. ta emot leverans, plocka ihop beställningar, fylla på lagerhyllor och liknande vanligt förekommande arbetsuppgifter inom lager. 

Då vi har butiksförsäljning och webbhandel på samma plats kan arbetsuppgifterna bestå av att ibland bemanna butiken och ibland vår webbhandel. Man måste kunna rycka in på båda ställen. 

Välkommen att skicka din ansökan till henrik@hjertmans.se