Garanti och reklamation

Garanti

De flesta varor har 1-3 års garanti, övriga villkor enligt konsumentköplagen samt distansavtalslagen. Har du fått en defekt produkt kontaktar du oss via denna länk inom 14 dagar samt bifoga/skicka foto så kommer vi kommer att kontakta dig. Vid retur/reklamation ska alltid denna blankett medfölja varan till oss: 
Returavi ska alltid bifogas, den laddar du ner här >>

Köpgaranti

När du handlar hos oss omfattas du av PriceRunner Köpgaranti. Därmed är ditt köp skyddat upp till 50.000 kronor om något skulle gå fel. Köpgarantin är gratis och gäller för alla registrerade medlemmar hos PriceRunner.

För dig som inte är medlem på PriceRunner och besökt oss genom deras tjänst så kan du ändå få ditt köp omfattat av Köpgarantin. Det enda du behöver göra är att inom en timme registrera dig gratis på deras hemsida. Det går på ett kick! Bli medlem gratis på PriceRunner

Om du vill att ditt köp ska täckas av Köpgarantin så måste din beställning vara addresserad till dig personligen. Med Köpgarantin får du ersättning om en vara är trasig, om en enskild vara saknas vid leverans, om leverans av vara uteblir eller om varan är felaktig.

Du får endast ersättning för direkt ekonomisk skada som du lidit, inköpskostnader och fraktkostnader. PriceRunner Köpgaranti lämnar ingen ersättning för andra direkta eller indirekta kostnader, värdeminskning eller uteblivna intäkter.

För fullständiga villkor och regler och lista på kategorier som är undantagna besök PriceRunner.